Godnatt :)

Läsa lite i min underbara bok nu innan jag ska upp med tuppen .. Haha jaja kort inlägg idag men hoppas ni tyckte om låten ;)


2012

 
 
http://www.youtube.com/watch?v=gYsj_whblrs
 
Tack Moa för tippppset!

Vitaminer !

Ja .. Idag försov jag jag mig .. Haha men det löste sig ändå och jag kom i tid tack vare min far ! :D

Skolan idag var FAKRISKT bra ! Haha lite sådär chill lektioner och inställd idrott som gjorde så att jag slutade 14.20 !! Goet goet !!

På historian idag fick vi kolla på ett armband som var gjort i elfenben, haha våran historia lärare är för go ! ;)

Tittar även på mitt sista oth avsnitt .. Både ledsen men glad .. Tyvärr så står min far och retar mig för att jag inte har gjort någonting annat idag .. Engelska är han bra på också ...


Bilder ifrån Österrike!


Sista dagen i Österrike ..

Ja .. Idag är det sista dagen /natten i Österrike, jag vill inte åka hem men ändå vill jag .. Kommer sakna alla härliga backar och de Goa människorna som har varit med på resan ..

Jag mår dock bra ! Men har ett baota stort blåmärke , usch ...


Idag !!!!

Ja nu är jag på väg upp till Borås igen ! ÄNTLIGEN ÄR JAG PÅ VÄG TILL ÖSTERRIKE !!!!!!

Är så sjukt taggad, Elsa har bakat kladdkaka till mig som jag kommer dela med mig ! Pastasalladen är fixad och godiset i Österrike känns väldigt lockande !

Det som är glömt är glömt , men bara att jag har med mig pengar så ska det inte vara någon fara ! :D


Engelska

I'm now on my english class and I don't understand what we are going to do... 
 
 
 
hahah.. japp sitter nu i skolan för första gången denna veckan, sjuklingen Elin Johansson..
Men kan knappt hålla mig ifrån tanken att jag åker till Österrike imorgon, även om jag inte är så jätte taggad längre så hoppas jag att det blir fina dagar i backen! 
 
(och masssssa godis, eftersom att Österrike har sååå god choklad!)
RObbiiit? 

Snart såååååååååå!!!!


Hon är nästan tillbaka !

Konstigt att jag är så trött efter att ha sovit till 11 och sedan legat i soffan hela dagen och kollat på OTH. 
 
Idag vaknade jag jämte min älskling som blev prövad att ta sexbussen till skolan, han var faktiskt ganska pigg när han skulle upp och klä på sig! Kan vara bra att veta ;) 
Tyvärr så har jag inte kunnat sova någonting och har antagligen väckt Anton 1000 gånger inatt.. tack vare min hals som inte mår så bra..
 
Antagligen för att min första utomhusträning var igår ! Ojojoj va roligt dett var att spela fotboll på grus! Springa runt som bambi på hal is, men det gick faktiskt riktigt bra ! Det var heller inte jätte jobbigt, så träningen med Cassandra har verkligen varit till stor nytta ;)  
 
 
Jolly fyllde även år i fredags ! Så i lördags var vi hemma hos henne och firade ! Gud va roligt vi hade, men det som hände hos jolly stanar hos Jolly.. haha ;) 
 
Skulle gärna berätta mer, men efter filmen ego (som var superbra!!!) , fest hos Jolly, träning och Anton känner jag för att hålla er lite nyfikna ! ;) 

Kram !
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!