Pratstund

Fick lite panik och nästan sprang ut för att gå en promenad .. Den var välbehövligt ! :D

Gick runt i byn och pratade med Ida samtidigt ! Så skönt att få prata av sig lite med henne !

Slutstationen blev hemma hos Dennis , då jag lämnade av min julklapp till honom , fick även en julklapp utav Dennis ! Passar bra nu till efter nyår !
Alltid ska han va så smart ! ;)


Panik..

Usch allt känns panik just nu... men jag hoppas att allt kommer lösa sig !

Ja.. idag återstår att se vad som händer imorgon, så nu blir att vrålstäda och om/när jossan kommer så har jag kanske en riktigt bra idée ! Hoppas det iallafall! :)

Nu håller vi tummarna !


Slö dag !

Kan egentligen inte fatta att klockan är halv 4 och jag fortfarande sitter i pyjamas.. haha , men så är det när jag har lov, jag tar dagen som den kommer..

Men idag skulle vi egentligen vara ett tjejgäng, spela vollyboll och åka till borås och ha det gott.. men det blev inte riktigt så.. får nog försöka ta det i nästa vecka ! Jag med mina smarta idéer haha..

Nyår snart och förhoppningsvis blir det roligt !
 
Saknar er...

Heldag !

Ligger i sägen och gottar mig nu med notna ! Så mysig är han !

Efter en dag i Varberg och Ullared är jag ganska slö faktiskt .. Inte konstigt om man tittar på klockan ;)

Men dagen har varit toppen och har fått tag på nästan allt jag behöver !! Så skönt !! :D
Dagens bästa köp var nog väskan .. Åh är helt förälskad !!

Godnatt


Du är den du är, lev med det

Soffan är aldrig fel! haha med datorn i knät och tv:n på kan det inte bli fel :) 
 
Dagen idag har varit så bra, Anton fick träffa min familj (släckten) igår och ja.. det gick nog bra , men så fick han ju såklart sova jämte mig inatt och det är aldrig fel, förutom att vi tjivas om tecket.. haha jag förlorar oftast.. 
Vaknade iallafall upp jämte honom och ja, min dag kunde inte bli dålig!
 
Men det är nyår på måndag och jag har inte fixat någonting att ha på mig så tog tillfället i akt och bad Josefine åka med mig och letade, men vi böjrade med en chilatte och cola för att prata ikapp oss! Gud va längesen det var jag träffade henne... det får verkligen inte dröja så lång tid till nästa gång..!
 
Tyvärr blev det ingen klänning idag ... den jag ville ha var slut MEN hittade en på HM som jag kanske ska köpa, får se om jag får med mig min mor in till Göteborg imorgon, (hoppashoppashoppas)
 
Nu ska jag äta lite och sen får jag se vad som händer ;) 
 
Kram 
 
Vet inte hur man vrider..

God jul läsare !


Uppesittakväll

Kvällen börjar leda mot sitt slut och jag känner mig som ett litet barn igen .. Kommet inte att kunna sova inatt , men det hör till.

Dagen har varit slö , men det är så det ska vara när man träffar älsklingen. Många barnfilmer som jag längtat efter att få se ! Somnade tyvärr efter den tredje, men det tyckte jag att jag var värd ! :)

Åkte in till stan med mamma för att leta efter lite små grejer, men ville bara hem till julemyset. Så nu är det uppesittakväll med familjen Johansson/Thorsson :)


EN DAG KVAR !!


Äntligen är det JUL LOV

Jäklar vilken härlig dag det var igår !!

Börjar med en as go avslutning i aulan med mycket skratt och Sean banan ! Haha (; larssas musikquis som det tyvärr inte gick så bra i .. Men men ! En bra början ;)

Hem till Anna för att köra en våldsam julklappslek ! Haha jag fick det jag ville iallafall :)
Mycket skratt och mycket prat redan då var vi taggade för kvällen !

Hem till Cassandra för att prata och bara ha lite julmys ! Men det skulleite bli en lugn kväll .. Nej nej ! Vi fixade till oss ordentligt och sedan åka vi in tull stan med ett härligt tjejgäng ! Åt tappas ich firade JULLOV !

Men fira jullov kan man göra på många olika sätt .. Så jag stannade inte där jätte länge för klassen hade blivit bjuden på "nollning" haha !
Så jag och Matina begav oss till Sandared för att träffa alla härliga Nt ledarskapare !
Det blev en fest jag sent ska glömma ! Många roliga lekar mycket dans och vem kunde veta att naturare var så jäklans härliga !!!

Idag är jag trött .. Men ändå drar jag mig in till stan med Cassandra Erik och min Anton :)
Killarna vill bli krossade i bowling igen ;)

Puss !


HÄRLIG VINST !!

Att gå på Bäckäng VC teknis är som att kolla på Kalle på julafton , alla vet hur det slutar !


Äntligen !

Ja då var NP gjorda, men har kvar muntliga men det ska inte vara så jobbigt ! Vilken lättnad måste jag säga !

Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja med ledarskapslektionen, tyvärr så har jag ingen energi idag.. verkligen jätte trött..

Igår så var jag på träning, vi hade fått info om att vi skulle ha bara teori, men så var det inte. Världens jäkla knä pass och det kanske låter o-jobbigt men det var längesen jag var så trött !
nerpåmarken upp hoppa ett hop 10 gånger, 30 knäböj och sedan 30 framåtknäböj, detta gjorde vi 4 gånger och sista gången trodde jag att jag skulle dö...

jappjapp nu ska lektionen börja ! Ha det bra !

NP-prov

Nu är det bara matteboken som gäller.. NP-prov om precis en vecka och sen är 1c klar ! Jag kommer att drömma om matte efter allt detta..
haha!

Så det kommer inte att hinnas med så mycket bloggande men det hoppas jag att ni förstår !
Kram !

Trött tjej

Ja .. Mitt huvud hänger inte riktig med .. Men har pluggat sen jag kom hem med matten .. Måste även fixa lite med svenskan till imoegon ..! Ska bli lite smått roligt och se folk reaktioner på vår variation på "godmorgon Sverige " haha !

Dags att gå och göra sig iordning för kvällen och ja .. TAGGA inför imoegon .. Upp med ugglan .. För tuppen är uppe vid 7 ju .. Love My life !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!