Jobb dag !

Ja sitter och äter lite kladdig kladdkaka och kollar på fångarna på fortet ! Tyvärr så ska jag jobba imorgon så ... Måste lägga mig lite tidigare idag ... Från 09.00-18.00 ... Jo men min lördag är inte förstörd ! Verkligen inte ... Men får la se det från den ljusa sidan , lite pengar skadad inte ...! ;)
Men kan inte träffa jossan eller någon annan imorgon så ... :((


Fösta försöket !

Godmorgon ! Åh idag har jag sovmorgon , såååå skönt ! Men istället går jag till typ 16.30 eller någonting ... Mindre roligt ...! Så nu åker jag med mamma upp till Svenljunga för att ta 9.00 bussen ! Åh va skönt !!


Joel Eriksson , grattis på födelsedagen <3

När jag stod där hos dig idag .. Började jag att inse att jag aldrig , någonsin på denna jord kommer att träffa dig igen . Att jag verkligen saknar dig och att jag aldrig kommer kunna berätta för dig <3

Att berätta för folk hur man känner är svårt, speciellt när det gäller sånt här. På din gravsten står bara när du föddes , eftersom att du fortfarande lever kvar, i våra hjärtan <3


jag kan andas med näsan !

Åh vad jag älskar nässpray !

Igår så gick jag och Josefine bajskorv till viskan och fikade, hihi och jag smakade på hennes hallonpaj .. Vilket jag inte skulle ha gjort för nu har jag får världens förkylning ! Åhhhh .. Hahah aja jag får skylla mig själv asså ! ;)

Skolan går bada bättre och bättre , men tyvärr blir det bara mer och mer plugg ! Åh det är inte så värst roligt :( men jag blir verkligen överlyckligt när jag klarar någonting ! :D känner mig såååå smart ! (à)

Men idag har det varit lite halv jobbigt faktiskt förkyld , idrott , trött , och massa plugg , tur att jag kan ha go fika samtidigt som när jag pluggar ! Hihi lite nuggati +tiger muffins +citron choklad !
Nej då jag får inte dåligt samvete efter att ha ätit detta och struntar i träningen ! ;)

Nu måste jag fortsätta diskutera lite med min halv sjuka vän och plugga kemi !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1904576/images/2012/pic_503d03b3ddf2b33192000a9a.jpg" class="image">


Läger med NA12G

Hemkommen från lägret med NA12G ! Det gjorde verkligen mycket ! Åh va roligt jag har haft ! Känner verkligen att detta kommer bli tre super år !

Vi har jobbat väldigt mycket i våra grupper och jag är blå grupp , vi var bäst !
En massa lekar och även började vi med ledarskaps kurserna ! Åh känner hur mycket jag lärde mig på det första 5 gångerna !
Orientering , övningar , logg-bok , misslyckad Roddning , cykling i 23km !, 6-mannakotte , en massa skratt och sena nätter !
En väldigt kort sammanfattning om vad vi gjorde och jag har antagligen inte med hälften ! Men jag trivs !


Lyckan är gjord !

Oh yeah !


Missar dig

jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller hur jag ska reagera, tänk om?
Har inte haft så ont utav det innan som jag har nu, men börjar faktiskt att bli lite rädd... Det borde inte vara någon fara!

Dagen har varit lång... Upp vid 05.40 för jag hade gömt att sätta på alarmet.. bra ELIN !

Godnatt !

Världens gladaste tjej !

Även om jag är själv nu är jag så sjukt glad !
Godnatt !!


Städar

Vaknade runt halv 12 och var helt död... Men nu har jag äntligen börjat vakna till lite och snart ska jag börja fixa i mitt rum..
Idag lir det antagligen att städa och sen fixa sig för ska på min kusins kalas ikväll ! Grattis Casper! :D
Sen senare så kommer fjanten själv ;)
Ni kan ju bara gissa vem det är !

In your pu**y

Varför är det alltid så gott med choklad ... Varför äter jag alltid för mycket ... Haha !
Mina första tre dagar på bäckäng har faktiskt varit riktigt bra ! Älskar klassen redan och tar verkligen tillbaka det där med översittar delen ! Så fel man kan ha !
Men idag så började jag klockan 8 .. Och det innebär att jag måste gå upp typ halv 6... Haha ! Men jag har världens bästa pappa som körde mig idag , det var verkligen behövligt !
Men så kommer det inte att vara i fortsättningen !
Men var väldigt trött när jag kom hem idag .. Men det löser sig !
+att jag älskar min historialärares röst och inlevelse !

Nu ska jag vinna i yatzy!


Första skoldagen

Första dagen är avklarad ! Åh vad jag känner att jag har kommit rätt ! Hoppas nu inte att min känsla försvinner och det blir som med alla andra ...! Tyvärr så finns set ju alltid översittare i varje klass men tro mig , de ska inte få sätta sig på mig ! Haha !


Upp och hoppa !

Usch ! Har ont i magen ! Varför ? Jo för jag ska börja gymnasiet imorgon ...


Cassandra kan låta som en tiger ;)

Jag har verkligen inte kunnat blogga för jag har inte varit hemma på 3 nätter !
Haha har faktiskt varit hemma hos Cassandra och sovit i världens skönaste säng! Men tro mig vi har gjort mer än att sova i hennes säng ... Jäklar va vi har skrattat ! Sommarcupen i sexdrega var igång, min lillasyster spelade och hon och hennes lag kom 3:a ! Vi kollade även på dem som dömde ... ;)
Cassandra lärde mig en ramsa , heja domarn svart och vit , liknar mest en fågelskit ! Haha sen berättade Cassandra att hon hade fått gult kort när hon sjöng den ...

En del fotboll och på kvällen slutade det i ett tält , det var väldigt krångligt ... Vi fick först låna ett "tre manna tält " men när vi skulle packa upp det var det lika stort som min säng och vi skulle sova 4 st i det ... Så vi fick ringa efter cassandras pappa men det var ett problem ... Vi hade ingen telefon ...!! Haha men grymma som vi är löste det sig och kvällen blev superbra !

Så efter 4 dagar med kräft fiske, fick min framtid förklarad som slutar på ica ... , hundpassning till världens sötaste ! Grillning med vinst ! Och en jäklans massa skratt så kan jag nog aldrig vara lyckligare !


Magen vänder sig , av lycka och konstiga tankar

Imorgon så kommer mitt liv att vändas upp och ner ... Eller egentligen började det igår , men det var ju av lycka !
Nu är det mer rädsla och nervositet .. Jag har vant mig att kunna göra vad jag vill , varje dag nästan , är det därför det har gått så fort ? Fotbolls skolan, midsommar , jobbet , alla mysiga stunder , vart tog dem vägen ?
Så imorgon börjar någonting jag har varit med om sen 6års-9 an så varför känns det så konstigt ?
Men jag måste bevisa för mig Själv att jag klarar det här ! Så svårt kan det la inte vara ?


Sola , bada ute och grilla

Hej ! Jag är världens lyckligaste tjej !
Bara så att du vet ! <3


Varje gång jag ser dig är det som allting stannar till

Ja du .. Nu är vi på väg hem från Stockholm ! HDR verkligen haft det super bra ! En massa museum som t.ex slottet , kronjuvelerna , tekniska museet , sprit museet , sen även shopping på Globen, mysiga gamla stan och gallerian ! Åkte även till Skansen för att få titta lite på Måns rumpa ..;) grönan för att vinna 2kg choklad ! Mysiga kvällar med god mat , men tanken på att få komma tillbaka till sin egna säng och träffa kompisarna det lockar !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1904576/images/2012/pic_501a7474e087c3201e00004d.jpg" class="image">


regn...

Hej nu sitter jag vid en mini dator, haha det är lite svårt att skriva men hoppas det går bra!

Usch ! Jag hatar vädret! Det kanske till om med blir så att vi inte åker upp till lysekil....

Yää!


Stockholm

Sitter nu sista kvällen på hotellrummet och kollar på tv samtidigt som jag fixar mig , ska snart ut till stan och äta ! :) Allt är toppen med mig ! Men börjar längta hem lite nu !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!